Webshop

We verzenden geen chocolade per post of andere pakjesdiensten. 


Je hebt de keuze tussen:


1. Afhaling in de Sjolaa winkel tijdens de openingsuren van woensdag tem zaterdag 10u-18u (gesloten op feestdagen). Je ontvangt een melding per mail wanneer je de bestelling kan afhalen. Bij 95% van de bestellingen is dit de volgende openingsdag van de winkel. Bestellingen die je de dag zelf wenst op te halen kom je best aankopen in de winkel.

Kom je de bestelling liever laten afhalen dan noteer je dit in het 2de scherm van de bestelling en zullen we het op de gewenste datum klaarzetten. Je ontvangt hiervoor dan geen afhaalbericht meer.


2. Levering door de fietskoerier in Mechelen of Hofstade. € 4,95 


De fietskoerier levert op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Hij bepaalt de leveringsdag in combinatie met zijn andere leveringen. Zodoende kan hij veel klanten per dag gelukkig maken en zijn diensten optimaal inzetten ;-)


Heb je bepaalde wensen/voorkeuren voor je bestelling bvb enkel pure chocolade of geen gluten of ... dan kan je dit ingeven bij "Wilt u nog iets toevoegen?" op het 2de scherm tijdens je bestelling.3. Reservatie workshop

In de categorie "reservatie workshops" maak je een keuze tussen de diverse workshops. Bij elke workshop heb je keuze uit verschillende data.

Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservatie.

De week voor je reservatie ontvang je een herinneringsmail.


SINTERKLAAS:


Je kan Sint bestellen tot maandag 29 november!

Nadien kan je enkel nog Sinterklaas aankopen in de winkel.


SECURE

PAYMENT