Webshop

We verzenden geen chocolade per post of andere pakjesdiensten. 


Je hebt de keuze tussen: 


1. Afhaling in de Sjolaa winkel tijdens de openingsuren van woensdag tem zaterdag 10u-18u (gesloten op feestdagen). Je ontvangt een melding per mail wanneer je de bestelling kan afhalen. Bij 95% van de bestellingen is dit de volgende openingsdag van de winkel. Bestellingen die je de dag zelf wenst op te halen kom je best aankopen in de winkel.

Kom je de bestelling liever laten afhalen dan noteer je dit in het 2de scherm van de bestelling en zullen we het op de gewenste datum klaarzetten. Je ontvangt hiervoor dan geen afhaalbericht meer.


2. Levering door de fietskoerier in Mechelen +€ 7,50


De fietskoerier levert van dinsdag tem vrijdag. In het veld "wilt u nog iets toevoegen" kan je voorkeur van leveringsdag ingeven en indien nodig bijkomende info voor levering bvb openingsuren, vragen naar, ...


Heb je bepaalde wensen/voorkeuren voor je bestelling bvb enkel pure chocolade of geen gluten of ... dan kan je dit ingeven bij "Wilt u nog iets toevoegen?" 3. Reservatie workshop/masterclass

In de categorie "reservatie workshops" maak je een keuze tussen de diverse workshops/masterclasses. Bij elke workshop heb je keuze uit verschillende data.

Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservatie.

De week voor je reservatie ontvang je een herinneringsmail.


Annuleren kan tot uiterlijk 2 weken voor de start van de workshop per mail of via de telefoon. We zoeken samen naar een andere datum. Wij betalen geen workshops/masterclass terug.
Annuleer je minder dan 2 weken voor de start van de workshop/masterclass, dan betaal je sowieso 50% extra voor de nieuw geplande workshop/masterclass, ook voor reservaties via een geschenkbon.

Annuleer je de dag zelf, dan kan je de workshop/masterclass nadien niet meer inhalen.SECURE

PAYMENT